Vindecarea prin transformarea energiei

Premisa de baza a acestui tip de vindecare este ca principala cauza a tuturor problemelor de sanatate, probleme emotionale, boli si modele de viata nedorite reprezinta un gand negativ sau o emotie ingropate in celulele din corpul nostru.

Gandurile si emotiile sunt puternice. De fiecare data cand esti macinat de un gand negativ sau de o emotie negativa, acestea sunt asimilate de celulele corpului nostru. Sunt retinute ca energie densa, neagra in contradictie cu energia luminoasa cu care am fost nascuti. Corpul tau nu a fost proiectat pentru a transporta aceasta densitate, iar acest lucru poate duce la o problema de sanatate sau functionare slabita a acelei parti a corpului unde se acumuleaza. Daca se acumuleaza in zona rinichilor pot aparea probleme de urinare sau boli de rinichi. Daca este situata la colon poate determina aparitia bolii Crohn. Locul de amplasare a densitatii stocate este determinat de tipul de negativitate cu care te confrunți. Tristetea, de exemplu, automat isi gaseste refugiu in inima, iar furiei ii place sa gaseasca o casa in ficat sau in partea inferioara a spatelui.

Spus la modul foarte simplu, mintea noastra, emotiile, spiritul si corpul sunt toate conectate.

Intuitiv stim ca exista o legatura intre a avea un motiv de ingrijorare cicalitoare și senzatia de inima stransa sau noduri in stomac. Stim ca atunci cand suntem obsedati de griji totul se simte la nivel mental, in sens emotional, spiritual si fizic. Prin folosirea principiilor de vindecare prin energie, dispunem de  un arsenal de instrumente pentru a ne ajuta sa depasim aceste ganduri, si pentru a preveni ca acestea sa devina parte a fiintei noastre. Majoritatea comunitatii medicale, indiferent daca este cea traditionala sau alternativa, se concentreaza aproape exclusiv pe corpul fizic si simptomele problemei de sanatate sau bolii.

Vindecarea prin transformarea energiei este o modalitate des intalnita, care include o gama larga de instrumente pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui individ. Scopul ei este acela de a descoperi originea problemei si a vindeca cauza acesteia, fie ca este un gand negativ, o emotie sau amintirea unei traume. Din momentul in care problema este descoperita si inteleasa, este trasformata si inlocuita cu energie pozitiva, ganduri pozitive si emotii adecvate.

Desi exista multe abordari de vindecare prin energie, de cea mai mare importanta, este cea care abordeaza radacina problemei la nivel celular.

Dupa intelegerea istoricului si fundalul pe care a aparut o anumita problema, primul pas este acela de a descoperi cauza ascusa fie ea mentala sau fizica. Pacientul este ghidat sa localizeze memoria celulara ingropata in corpul lor.

Din momentul in care este descoperita radacina problemei se lucreaza cu energia luminii, ingeri, imaginația ghidata, sunet si terapie prin culoare pentru a transforma densitatea in celule.

Aceasta energie densa este la randul ei tinuta in subconstient, cauzand ganduri si atitudini nedorite.

Pentru a schimba acest lucru se utilizeaza practici de hipnoterapie pentru a lucra cu subconstientul, inlocuind modul obisnuit de a gandi si simti, deoarece acestea impiedica dezvoltarea personala si bunastarea fizica. Pacientului i se induc ganduri si actiuni pozitive pentru trup si subconstient.Procesul se incheie cu munca directa a energiei pe corp pentru a sprijini capacitatea pacientului de a se vindeca in mod natural si rapid. Vindecarea se produce rapid din momentul in care problemele ingropate mental si emotional sunt gasite si transformate.

Toate acestea se fac atunci cand pacientul se afla intr-o stare meditativa relaxata, complet constient de ceea ce se spune si se face pe parcursul sesiunii.

In functie de nevoile individuale si problemele care trebuie abordate, acest proces dureaza, de obicei, doar cateva sedinte.

Un beneficiu suplimentar al acestei abordari este ca ajuta stabilirea unei conexiuni puternice cu sinele nostru spiritual si Dumnezeu. Orice vindecare se realizeaza mai intai la nivel spiritual. Atunci cand experienta ta de viata este una in care nu esti sigur pe tine si esti temator, vindecare corpului tau se modifica, orientandu-se acum spre increderea in Dumnezeu, si spre a te simti centrat, echilibrat si vesel.

Trebuie retinut faptul ca terapia holistica nu trebuie sa fie separata de cea conventionala.