Prieteni si colegi de munca

Daca ai o prietena sau o colega de munca ce a fost diagnosticata cu cancer de san mai mult ca sigur vei dori sa stii cum o poti ajuta.

Cu siguranta vei dori sa stii mai multe despre situatia prin care trece. Va trebui sa tii cont intotdeauna si de faptul ca cea care a primit vestea teribila a cancerului de san va dori sa se retraga cumva din viata publica pentru a lupta cu boala cat mai deoarte de ochii lumii. Trebuie sa ii poti respecta decizia si sa o faci sa inteleaga ca esti acolo sa o ajuti sa celebreze atunci cand totul va lua sfarsit cu bine.

Cum le spuneti sefului si colegilor de munca ca aveti cancer de san?

Prima intrebare la care ati dori sa aveti raspuns cand va ganditi sa vorbiti cu seful sau colegii dumneavoastra despre diagnosticul cancerului de san este "Sa le spun oare?".  

Citeşte mai departe...

Inapoi la lucru

 

Nu toate femeile bolnave de cancer sunt insa norocoase sa aiba intelegere la locul de munca. Daca te numeri printre ele

Citeşte mai departe...

10 lucruri pe care le poti face pentru prietena ta

 

Inainte de orice trebuie sa fii sigura ca vrea ajutorul tau. Vorbeste-i. Spune-i ca poti face cate ceva pentru ea doar sa iti permita.

Citeşte mai departe...

Viata agitata a femeilor tinere diagnosticate cu cancer de san

In lumea de azi aflata in continua miscare este o adevarata provocare sa mentii un echilibru intre viata de familie si munca. Daca la acestea se adauga si o problema majora de sanatate viata poate fi la un pas de a scapa de sub control.

Citeşte mai departe...