Inainte de operatie

 

Daca ai fost diagnosticata de curand cu cancer la san si urmeaza sa treci printr-o  operatie mai mult ca sigur ca iti doresti sa absorbi cat mai multa informatie intr-un timp cat se poate de scurt pentru a te ajuta sa iei decizii.

Speram ca materialele noastre vor fi utile. In acelasi timp iti dorim multa sanatate si  o recuperare rapida!

 

Sapte pasi pentru a trece prin cancerul de san sau orice alta criza de sanatate

1. Informatiile de pe internet pot face mai mult rau decat bine. Nu cautati informatii despre boala dumneavoastra pe internet. Poate fi un loc inspaimantator mai ales daca site-urile respective nu sunt de specialitate. Cele mai multe dintre cele afectate de acesta maladie s-au straduit sa stea “offline”.. si Doamne.. acum sunt bucuroase ca au facut acest lucru. Prea multa informatie in cazul diagnosticului pe care il aveti poate deveni confuza si de cele mai multe ori gresita. Amintiti-va...         “ fiecare pacient este diferit!”. Tineti cont de sfatul avizat al echipe medicale ce va are in grija.

Citeşte mai departe...

Implicarea in studiile clinice

 

De ce, cum, cand si unde sa iei parte la cercetarea in domeniul cancerului san.

Citeşte mai departe...

Ar trebui sa auzi si a doua opinie?

 

Daca ai aflat recent ca ai cancer la san, ai putea sa te intrebi daca ar trebui sa cauti sa obtii si o a doua opinie pentru diagnostic si cursul tratamentului recomandat.

Citeşte mai departe...

Sa stii cand sa renunti la un doctor

 

Ai incredere ca doctorul tau iti ofera cea mai buna ingrijire si este preocupat de ceea ce simti? Sau continui sa vezi pe cineva care este abrupt si lipsit de interes,

Citeşte mai departe...

Preia controlul inainte si dupa operatie

 

Studiile arata ca cei care au o minte limpede sunt cei care par ca au un control deplin asupra vietii lor. Daca urmeaza sa fii supusa unei operatii de extirpare a sanului

Citeşte mai departe...