Despre noi

Desprecancerdesan.ro a fost lansat pentru a raspunde nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san, inclusiv paciente nou diagnosticate sau supravietuitoare, precum si prietenii lor, membrii de familie si colegi. Dar misiunea noastra unica si specifica se concentreaza pe furnizarea de informatii exacte catre supravietuitoarele cancerului de san cu privire la orice, de la optiuni post-chirurgicale si produse, la informatii cu privire la probleme de intimitate. 

Materialele de pe acest site nu inlocuiesc in niciun fel recomandarile medicale specifice fiecarui caz in parte. 

Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie. Din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu de catre personalul medical. Tineti minte ca pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului cat si dupa ce acesta se termina. 

Ne puteti contacta la e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Desprecancerdesan.ro nu stocheaza si nu foloseste in niciun fel informatiile personale comunicate de dumneavoastra catre noi.