Povestea ta

Bine ai venit pe site-ul Desprecancerdesan.ro!

Noi credem ca cele mai bune exemple de viata pot fi spuse direct de cei care au facut fata unor situatii limita. Fie ca esti Luptatoare, Supravietuitoare sau Sustinatoare a luptei impotriva cancerului de san, povestea ta trebuie sa fie cunoscuta. Asa te poti ajuta pe tine, dar le poti influenta pozitiv si pe celelalte aflate inca sub tratament.

Suntem mandri si fericiti pentru ca putem sa te onoram pe tine sau pe cineva drag tie – chiar daca nu mai e printre noi -, pe pagina noastra. Spuneti povestea de curaj si dragoste si astfel vei reusi sa inspiri si alte Supravietuitoare si Sustinatoare din intreaga tara.


Nota:

Va rugam nu trimiteti adrese web sau e-mail, povestirile care le contin vor fi sterse.
Orice continut considerat neadecvat va fi sters, inclusiv cererea unor donatii directe.

Termeni: Prin trimiterea povestirii sunteti de acord ca detineti dreptul de autor al textului si imaginii trimise si de asemenea, sunteti de acord ca site-ul desprecancerdesan.ro are dreptul si licenta neexclusiva, universala, gratuita, irevocabila sa reproduca si sa publice prin orice mijloc, sa distribuie si sa afiseze toate pozele si textele trimise. Ne rezervam dreptul de a corecta textul, poza sau oricare dintre informatiile trimise. Ne rezervam inclusiv dreptul de a le sterge daca prezinta continut neadecvat.

Va multumim.

Povestea mea e simpla. Ca si a oricariu bolnav de cancer. Am descoperit singura. Un nodul la san. Cu totul sa banuiam din prima clipa, s-a adeverit. Noul malign Am facut chimioterapie, operatii (2 numar) si radioterapie. Acum fac zoladex si iau tablete de tamoxifen. Am scpat cel putin deocamdata. Vreau sa traiesc!
Imi iubesc sotul si tot ce este in jurul meu! Vreau sa traiesc!
 
Trimis de: maria

<< Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Inainte Ultima >>

Pagina 1 din 18


Trimite Povestea Ta
Campurile cu * sunt obligatorii.
Nume:*
Adresa E-mail:*
Poza:
Pozele nu trebuie sa fie mai mari decat 500x500 px si 250 kb
Cod securitate:
Introdu codul aici:*
Trimite Povestea ta:*
Powered by RS Web Solutions