Produse special create pentru tine

Sunt producatori care, in urma studiilor si a intelegerii indeaproape a nevoilor pe care le au femeile care au suferit de cancer la san, au reusit sa creeze produse speciale post mastectomie. Protezele de san, sutienele post mastectomie si costumele de baie post mastectomie se imbunatatesc constant atat ca functionalitate prin adaptarea ultimelor tehnologii la procesul de fabricatie, cat si estetic prin adoptarea ultimei mode in design. 

Vesti bune pentru supravietuitoarele cancerului de san. Set de proteza si sutien special compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate

De mai bine de 10 ani la Gentle Care, Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San se primeste tot sprijinul necesar pentru procurarea protezelor externe de san, a sutienelor cu buzunare pentru protezele externe de san si a costumelor de baie cu buzunare pentru protezele externe de san.

Prin Ordinul 409 publicat in Monitorul Oficial cele care au trecut printr-o mastectomie beneficiaza, in regim compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate, de set compus din proteza de san si sutien cu buzunare pentru proteza. Si in cazul produselor Anita promovate in cadrul centrelor Gentle Care, suma compensata este de 409, 26 lei. 

Citeşte mai departe...