Refacerea

Zece moduri de a dobori stres-ul


Cand este vorba despre experiente stresante de viata, a fi diagnosticata cu cancer de san este pe primul loc intre acestea. De aceea este foarte importanta gasirea metodelor

Citeşte mai departe...

Luati ce-i mai bun din ce vi se intampla

Viata este plina de provocari si durere, multe dintre acestea neputand fi controlate de noi. Pentru multe femei diagnosticate cu cancer,

Citeşte mai departe...

Criza la control – Nu lasa frica sa te conduca!

Diagnosticul de cancer de san atrage instantaneu o criza emotionala. Cand suntem in criza ne setam imediat pe modul de supravietuire.

Citeşte mai departe...

Procesul de vindecare

 

Odata ce ce o femeie a rezistat diagnosticului de cancer de san si a experimentat metoda de interventie chirurgicala potrivita pentru ea, intra in procesul de vindecare. Aceasta faza este experimentata de toate femeile,

Citeşte mai departe...

10 sfaturi “destul” de puternice

Este deja un adevar demonstrat. Atunci cand arati bine, te simti bine in propria piele in ciuda tratamentului de cancer prin care treci.

Citeşte mai departe...

Subcategorii

 • Recuperarea Psihica

  Fiecare experienta a unei femei care a avur cancer de san este individuala, asa cum este si personalitatea fiecareia dintre noi. Unele femei trec mai greu prin aceasta experienta in timp ce altele prefera sa vorbeasca si sa se elibereze astfel de sentimentele care o apasa.

 • Imaginea trupului

  Daca gandesti pozitiv despre propria persoana si daca iti place cum arati este aproape sigur ca si cei din jur vor avea o parere pozitiva despre tine. Nimic nu este mai sexi sau mai plin de viata decat o femeie ce emana incredere si respect de sine.  Acesta este sentimentul pe care niciuna dintre noi nu trebuie sa il lase prada cancerului!

 • Vindecarea si terapia prin arta

   

  Schimbul de energie creatoare poate oferi vindecare emotionala si poate avea un efect terapeutic foarte bun, oferind o bucurie de baza si celor din jur.

  Exista multe modalitati prin care supravietuitoarele cancerului de san pot imparti acea energie; prin arta, prin scris, prin dans, lucru manual, sau arta fotografica pentru a numi doar cateva. Acesta sunt moduri de identificare si moduri de exprimare a celor mai intime  emotii. Ele va pot oferi un sentiment de reinnoire si completare.

   

 • Produse special create pentru tine

   

  Impactul imaginii propriului corp asupra psihicului femeilor care au suferit de cancer la san este extrem de important in continuarea vietii sub aspectul normalitatii de zi cu zi. Produsele special create post mastectomie readuc sentimentul de stima de sine si de autocontrol prin restabilirea simetriei corpului fara a neglija aspectul deosebit al design-ului.